Gratis

 

MANGLER DU INSPIRATION?

 

FASTSÆT SMARTE MÅL

Oplever du, at det er vanskeligt at realisere dine mål? Det kan være fordi, dine mål ikke er 'smarte'.


Her er en model, hvor bogstaverne i ’smart’ er udtryk for nogle krav til målet.


Det er en enkel og effektiv metode, som du kan bruge både arbejdsmæssigt og privat.


FÅ INSPIRATION >

 

HVAD KAN COACHING BRUGES TIL?

Coaching kan bruges inden for alle områder i dit liv, hvor du ønsker forandring, udvikling og afklaring.


Coaching bygger på en grundlæggende tro på, at det enkelte menneske har potentialet og ressourcerne til at finde de svar, som er de rigtige for vedkommende.


Her kan du se, printe eller downloade en oversigt >

 

BRYD DEN DÅRLIGE VANE!

Vaner kan være gode, når de støtter dig i at foretage nogle hensigtsmæssige handlinger i bestemte situationer uden at du skal starte med at analysere situationen og derefter træffe en beslutning om, hvad der vil være hensigtsmæssigt at gøre. Sådanne vaner har vi heldigvis mange af!

 

Andre vaner – ”de dårlige vaner” – kan forhindre dig i at gøre noget, du gerne vil, fordi du også her handler automatisk uden at overveje, om den pågældende handling også er den mest hensigtsmæssige i den konkrete situation. Det er disse vaner, der nogle gange skal brydes, for at du kan opnå det, du gerne vil.

 

FÅ INSPIRATION >

 

GRATIS SAMTALE

Er du i tvivl om, hvorvidt jeg er den rette til at hjælpe dig eller om, hvilken løsning, der er den rigtige for dig eller jer?


Jeg tilbyder en gratis samtale, hvor vi kan møde hinanden og drøfte dine ønsker og behov og hvilke løsninger, der vil passe til dig. Vi kan finde ud af, om vores kemi og facon passer sammen, og om det er mig, der skal hjælpe dig videre.


Samtalen varer ca. 45 minutter og kan foregå hos mig eller hos dig, hvis du bor eller arbejder i  Storkøbenhavn.