Nå dit mål

 

MÅL, ØNSKER OG MULIGHEDER ...

 

EN REALISTISK DRØM

Ønsker og muligheder adskiller sig på flere måder. Et ønske er tit udtryk for en drøm, der ikke nødvendigvis behøver at være realistisk. En mulighed udtrykker  noget opnåeligt, men er ikke altid noget, vi ønsker os.


De bedste mål befinder sig i fællesmængden mellem ønsker og muligheder; hvor et ønske også er muligt, og hvor en mulighed også er et ønske.   Et godt mål er   en realistisk drøm.

 

FASTSÆT SMARTE MÅL

Oplever du, at det er vanskeligt at realisere dine mål? Det kan være fordi, dine mål ikke er 'smarte'.


Her er en model, hvor bogstaverne i ’smart’ er udtryk for nogle krav til målet. Det er en enkel og effektiv metode, som du kan bruge både arbejdsmæssigt og privat.


FÅ INSPIRATION >


LÆS OM COACHING >

 

 INSPIRATION  OG GODE RÅD

Jeg har skrevet en bog med titlen "Nå dit mål", der er udkommet på Nyt Juridisk Forlag.


 

I bogen gver jeg en række gode råd og værktøjer til at skabe større bevidsthed om både dit mål og dine forhindringer. Og til at lægge en plan for, hvordan målet skal nås.


Bogen henvender sig til akademikere, ikke-akademikere med ledelsesansvar, selvstændige og andre med interesse i personlig udvikling.


 

Bogen kan købes hos boghandlerne eller på nettet hos bl.a. DJØF Forlag. Her kan du også købe bogen som e-bog, læse anmeldelser og omtale, se indholdsfortegnelsen og læse et uddrag af bogen.


 

LÆS OM BOGEN >


 

KONTAKT MIG

Har du brug for hjælp til at nå dine mål?