Om Pia Juul

 

UDVIKLING & RESULTATER

Jeg hjælper med at skabe udvikling og konkrete resultater gennem individuelle samtaler, kurser og udviklingsforløb.

 

Jeg samarbejder hovedsagligt med akademikere og selvstændige, herunder advokater og revisorer, men jeg arbejder også sammen med mennesker fra andre brancher.


Mine kunder har ofte det til fælles, at de arbejder meget, fordi deres arbejde er mere end ’bare’ et arbejde for dem. De er fagligt kompetente, de er engagerede, og de ønsker en forandring!


Det har en stor betydning for mange af mine kunder, at jeg ikke "kun" er coach. At jeg har en advokatbaggrund og mange års erfaring med at arbejde i et miljø, hvor faglighed vægtes højt.

 

Det betyder, at jeg hurtigt forstår den situation, de befinder sig i. Det betyder også, at jeg kan genkende mange af de problemstillinger, de omtaler, bl.a. vedrørende virkomhedskultur, udviklingsmuligheder, forholdet til/mellem flere ejere, der arbejder i virksomheden mv.

 

Jeg har bl.a. udført opgaver for Bech-Bruun, Delacour Dania,  Ernst & Young,  Ret & Råd, Alliance Advokater,  WTC Advokaterne, TextCompany, Storm Møbler, Kvindelige Virksomhedsejere og  Jyske Bank.

 

FOKUS PÅ ARBEJDSGLÆDE

I et professionelt fagligt miljø fokuseres der nogle gange mere på fagligheden end på de personlige og menneskelige aspekter.

 

Fagligheden er vigtig, men en høj faglighed må ikke have den konsekvens, at de menneskelige aspekter glemmes i arbejdslivet.


Jeg tror, at det er vigtigt med et balanceret fokus på såvel de faglige som de menneskerlige sider.


Arbejdsglæde kan ikke overvurderes! Ejere og medarbejdere er de vigtigste ressourcer i virksomheden, og derfor er det en rigtig god idé - både menneskeligt og resultatmæssigt - at sørge for, at de trives i hverdagen.

 

Det kan bl.a. ske ved, at der arbejdes bevidst med arbejdsglæden. Det kan også ske gennem konstruktiv håndtering af de konflikter, der opstår på arbejdspladsen. Eller det kan ske ved, at ejere og medarbejdere har mulighed for at udvikle sig og skabe de forandringer, de ønsker.

 

Arbejdsglæde og udvikling er derfor godt for den enkelte - og for virksomheden.

 

JURIST, COACH OG KONFLIKTMÆGLER


Oprindeligt er jeg uddannet jurist fra Københavns Universitet. Efter universitetet blev jeg advokatfuldmægtig og senere advokat på et stort erhvervsorienteret advokatkontor i København, hvor jeg arbejdede i 15 år.

 

Jeg var meget glad for mit arbejde, men i 2007 valgte jeg at skifte spor, fordi jeg gerne ville tilbringe mere tid sammen med mine børn. Jeg tog en uddannelse som certificeret coach og en overbygning som stresscoach, og jeg startede som selvstændig i 2008.


I efteråret 2011 tog jeg en uddannelse som konfliktvejleder fra Center for Konfliktløsning og i foråret 2013 gennemførte jeg uddannelsen som konfliktmægler.

 

NÅ DIT MÅL

Jeg har skrevet en bog med titlen "Nå dit mål", der er udkommet på Nyt Juridisk Forlag.

 

Jeg er rigtig glad for, at jeg accepterede tilbuddet om at skrive den. Hvis honoraret skal omregnet til en timeløn, er det nok det dårligst betalte arbejde, jeg nogensinde har haft. Men samtidig var det fantastisk at komme igennem et proces, der startede med en tanke og et blankt stykke papir og endte med at blive til en bog.


Det var udfordrende, sjovt og lærerigt; og det er tre vigtige elementer i relation til min arbejdsglæde.

 

DET SIGER KUNDERNE


”Efter hvert møde har jeg haft en dejlig positiv og let følelse. Følelsen af, at noget tyngende er taget af mine skuldre.”


”Jeg har kunnet anvende mine samtaler direkte på mine opgaver og min funktion, fordi instrukserne og de formulerede incitamenter har været så klokkeklare.”


”Pia Juul er en yderst professional og behagelig coach... Pia har med sine coachingværktøjer givet mig et bedre overblik over min tid, og samtidig skaffet mig mere overskud…”

 

OG PRIVAT ...

Jeg er 50 år, jeg er gift og jeg har to børn, hvoraf den ene stadig bor hjemme.


Jeg elsker italiensk mad. Det er enkelt at lave, og det smager skønt. Jeg holder meget af at rejse, bl.a. i Italien, og så er jeg rigtig glad for brætspil.

 


VIL DU VIDE MERE?